Jame:	Score:
lame:	Score:

**End Time: Nearest Quarter** 

ES1

Find the end time for each problem.

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	6:30 A.M.		1 hour and 15 minutes
2)	10:30 P.M.		1 hour
3)	9:15 A.M.		2 hours and 45 minutes
4)	6:00 P.M.		4 hours and 30 minutes
5)	7:15 A.M.		2 hours
6)	8:30 P.M.		3 hours and 15 minutes
7)	2:30 P.M.		2 hours and 15 minutes
8)	3:15 A.M.		4 hours
9)	10:15 P.M.		1 hour and 45 minutes
10)	4:30 A.M.		4 hours and 15 minutes
11)	1:15 P.M.		4 hours and 45 minutes
12)	5:00 A.M.		6 hours and 30 minutes
13)	3:30 P.M.		3 hours
14)	6:15 A.M.		1 hour and 45 minutes
15)	1:30 A.M.		9 hours and 15 minutes

**Answer key** 

End Time: Nearest Quarter

ES1

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	6:30 A.M.	7:45 A.M.	1 hour and 15 minutes
2)	10:30 P.M.	11:30 P.M.	1 hour
3)	9:15 A.M.	Noon	2 hours and 45 minutes
4)	6:00 P.M.	10:30 P.M.	4 hours and 30 minutes
5)	7:15 A.M.	9:15 A.M.	2 hours
6)	8:30 P.M.	11:45 P.M.	3 hours and 15 minutes
7)	2:30 P.M.	4:45 P.M.	2 hours and 15 minutes
8)	3:15 A.M.	7:15 A.M.	4 hours
9)	10:15 P.M.	Midnight	1 hour and 45 minutes
10)	4:30 A.M.	8:45 A.M.	4 hours and 15 minutes
11)	1:15 P.M.	6:00 P.M.	4 hours and 45 minutes
12)	5:00 A.M.	11:30 A.M.	6 hours and 30 minutes
13)	3:30 P.M.	6:30 P.M.	3 hours
14)	6:15 A.M.	8:00 A.M.	1 hour and 45 minutes
15)	1:30 A.M.	10:45 A.M.	9 hours and 15 minutes