Name:	 Score:

## Start, End and Elapsed Time

Nearest Hour: ES1

Complete the table by finding the time.

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	8:00 P.M.		3 hours
2)	2:00 A.M.	7:00 A.M.	
3)		10:00 P.M.	4 hours
4)	4:00 A.M.	5:00 A.M.	
5)	7:00 P.M.		2 hours
6)		7:00 P.M.	5 hours
7)	4:00 A.M.	11:00 A.M.	
8)	6:00 P.M.		2 hours
9)		4:00 A.M.	3 hours
10)	8:00 P.M.	9:00 P.M.	
11)		6:00 A.M.	6 hours
12)	1:00 P.M.		9 hours
13)	3:00 A.M.	7:00 A.M.	
14)		Noon	1 hour
15)	5:00 P.M.		4 hours

Name:	Score:

## **Answer key**

Start, End and Elapsed Time

Nearest Hour: ES1

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	8:00 P.M.	11:00 P.M.	3 hours
2)	2:00 A.M.	7:00 A.M.	5 hours
3)	6:00 P.M.	10:00 P.M.	4 hours
4)	4:00 A.M.	5:00 A.M.	1hour
5)	7:00 P.M.	9:00 P.M.	2 hours
6)	2:00 P.M.	7:00 P.M.	5 hours
7)	4:00 A.M.	11:00 A.M.	7 hours
8)	6:00 P.M.	8:00 P.M.	2 hours
9)	1:00 A.M.	4:00 A.M.	3 hours
10)	8:00 P.M.	9:00 P.M.	1 hour
11)	Midnight	6:00 A.M.	6 hours
12)	1:00 P.M.	10:00 P.M.	9 hours
13)	3:00 A.M.	7:00 A.M.	4 hours
14)	11:00 A.M.	Noon	1 hour
15)	5:00 P.M.	9:00 P.M.	4 hours