Name:	Score:

Start, End and Elapsed Time

Nearest Quarter: ES1

Complete the table by finding the time.

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)		8:45 A.M.	7 hours and 15 minutes
2)	6:30 P.M.		3 hours
3)	9:15 A.M.	10:15 A.M.	
4)	3:15 P.M.		3 hours and 45 minutes
5)		10:45 P.M.	4 hours and 15 minutes
6)	2:30 A.M.		2 hours
7)	5:30 A.M.	8:45 A.M.	
8)	7:00 P.M.	9:30 P.M.	
9)		7:15 A.M.	3 hours
10)	2:30 A.M.		3 hours and 15 minutes
11)	6:15 P.M.	9:00 P.M.	
12)	5:00 A.M.	6:30 A.M.	
13)		11:00 P.M.	9 hours and 45 minutes
14)	5:15 A.M.		2 hours and 45 minutes
15)		8:45 P.M.	1 hour and 15 minutes

Name:	

Answer key

Score:	
500. c.	 _

Start, End and Elapsed Time

Nearest Quarter: ES1

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	1:30 A.M.	8:45 A.M.	7 hours and 15 minutes
2)	6:30 P.M.	9:30 P.M.	3 hours
3)	9:15 A.M.	10:15 A.M.	1 hour
4)	3:15 P.M.	7:00 P.M.	3 hours and 45 minutes
5)	6:30 P.M.	10:45 P.M.	4 hours and 15 minutes
6)	2:30 A.M.	4:30 A.M.	2 hours
7)	5:30 A.M.	8:45 A.M.	3 hours and 15 minutes
8)	7:00 P.M.	9:30 P.M.	2 hours and 30 minutes
9)	4:15 A.M.	7:15 A.M.	3 hours
10)	2:30 A.M.	5:45 A.M.	3 hours and 15 minutes
11)	6:15 P.M.	9:00 P.M.	2 hours and 45 minutes
12)	5:00 A.M.	6:30 A.M.	1 hour and 30 minutes
13)	1:15 P.M.	11:00 P.M.	9 hours and 45 minutes
14)	5:15 A.M.	8:00 A.M.	2 hours and 45 minutes
15)	7:30 P.M.	8:45 P.M.	1 hour and 15 minutes